Skip to content

Verhuizing naar het buitenland

Bij een verhuizing naar het buitenland komt veel kijken. U heeft zowel in Nederland als in het land van bestemming een hoop te regelen. Daarnaast wilt u ook graag dat uw goederen veilig en op de juiste tijd worden bezorgd.

Roest verhuizingen verzorgt voor particulieren en bedrijven verhuizingen vele locaties in Europa: onder andere naar Italië, Spanje, Noorwegen, Zweden, België, Denemarken, Duitsland en vele andere. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Roest Verhuizingen brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie met behulp van gediplomeerde medewerkers.

Roest Verhuizingen verzorgt uw internationale verhuizing naar het buitenland, vanuit het buitenland naar Nederland. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u op elke bestemming zoals België, Italië, Spanje, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, etc… van dienst zijn. Wij zorgt voor de verhuizing van A tot Z, zodat u zich geen zorgen te maken en kunt u met een gerust hart aan uw verhuizing beginnen.