Skip to content

Bedrijfsverhuizing

Planning, overzicht en structuur is cruciaal bij een goed georganiseerde bedrijfsverhuizing. Met Roest Verhuizingen wordt rekening gehouden met uw wensen voor een soepel lopende logistiek.

We kijken samen met u naar de bijzonderheden van uw onderneming en passen onze aanpak aan aan uw behoefte, overeenkomstig hetgeen verhuist wordt. Ons streven is om uw onderneming in een zo kort mogelijke tijd weer operabel te hebben op de nieuwe locatie.

Roest Verhuizingen is gespecialiseerd in het verplaatsen van grote en kleine kantoormeubelen. Dat kan naar een externe locatie, maar ook voor interne verhuizingen kan Roest Verhuizingen een uitkomst zijn. Bovendien kunnen we u ook helpen bij een tijdelijke opslag in een verwarmde en beveiligde loods.
Roest Verhuizingen staat voor een vakkundige uitvoering van uw zakelijke verhuizing met gediplomeerde en ervaren medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat we u na de verhuizing ook als tevreden klant mogen rekenen

Mogelijkheden en bijzonderheden:

Er zijn u veel tevreden klanten voorgegaan. Ook u willen we graag van dienst zijn met onze vakbekwaamheid.
U kunt onze verhuisdeskundige bellen voor een vrijblijvende offerte. Voor uw gemak bieden we ook de mogelijkheid om via de site een offerte aan te vragen.