Skip to content

Over ons

“Wereld waarin je thuis bent”

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En vervoer trekt. Het is een bedrijfstak waarin ik me thuis voel””, zegt Wim Roest. Sinds 1987 eigenaar van W. Roest Verhuizingen, een bedrijf dat gevestigd is op De Steiger 203 in Almere Haven.

We verhuizen zowel bedrijven als particulieren, waarin omgaan met mensen het belangrijkste is. Van het verhuizen zelf, moeten de mensen eigenlijk zo weinig mogelijk merken.

Uw inboedel, meubels, archief, etc… worden verpakt in moderne houten, luchtdoorlatende bekistingen. Uw goederen zijn altijd bereikbaar en beschikbaar wanneer u dat wilt.

Kwaliteit van het werk

Voor de klantenwerving is de mond-tot-mondreclame heel belangrijk. Daarnaast zorgen we ook voor goede en duidelijke vermeldingen op de website van de telefoongids, en onze eigen facebook pagina. De kwaliteit van het werk is belangrijk. Bij ons zul je geen spullen op straat zien staan. Als we komen verhuizen hebben mensen vaak al een heel traject achter de rug. We moeten zorgen dat alles heel rustig en georganiseerd verloopt, en dat ze een onbezorgde verhuisdag hebben.