Skip to content

Referenties

Topbedrijf! Ik beveel dit bedrijf 100% aan. De verhuizing liep heel soepel, hardwerkende Mensen met veel respect voor alle spullen en persoon. En dat ook nog eens voor een eerlijke prijs.
Jessica
Geachte heer Roest, beste Ria,

Wij staan vandaag in een compleet leeg huis. Gister hebben de verhuizers hun best gedaan.

Langs deze weg willen wij laten weten dat wij hun inzet bijzonder hebben gewaardeerd. Alles verliep vlekkeloos. Iedere medewerker kende zijn taak en het onderling overleg was prima. Ook het contact met ons als toekijkende bewoners verliep prettig.

En alles om 14:30 uur in de box naar de opslag. Prima, prima, prima.
Jurjen en Joyce
Bedank voor de fantastische gang van zaken rondom het verzorgen van mijn verhuizing. Wat een geweldig team heren heb ik mogen ontvangen!
Kim Bennewitz
Hallo team van W. Roest verhuizingen, mijn verhuizing ging snel en vlekkeloos.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
Dennis Versteeg
Dank, in goede orde ontvangen. Dank voor de goede service; super hoe snel de verhuizers klaar waren.
Bjorn
Goedemiddag,

Complimenten voor de heren verhuizers. Alles is super gegaan, dank u wel.
F. Notte
Hi Wim,
Stichting Opkikker en W. Roest Verhuizingen hebben al ruim 20 jaar zeer fijn contact. Wim en zijn mannen hebben ons ondersteund bij meerdere verhuizingen, helpen ons met opslag en met het vervoer van onze materialen naar bijzondere Opkikkerdagen. Altijd zeer professioneel en warm contact, kortom een verhuisbedrijf met zijn hart op de goede plaats! Wij zullen de diensten van W. Roest Verhuizingen aan iedereen aanraden.
Wesley van Beek
Stichting Opkikker
Beste team Roest,
Bedankt voor de soepele manier van verhuizen van Almere naar Den Haag. Wij zijn zeer te spreken over jullie service. Vanaf de intake tot de laatste verhuisdoos op de bestemming. De ervaring straalt er vanaf. Verder zijn vanzelf sprekend de afspraken keurig nagekomen. Het was een relaxte manier van verhuizen. Dit verdient een aanbeveling.
Ger van Roon
Betreft verhuizing van Geldrop naar Lelystad
Mijne heren,
Hierbij wil ik u zeer danken voor de wijze waarop uw bedrijf onze verhuizing heeft verzorgd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. /de uitvoering was voortreffelijk. Behalve doelmatig was het geheel óók vriendelijk en ontspannen. Uw mensen waren zeer tegemoetkomend en hulpvaardig. De gezaghebbende, ontspannen en vriendelijke wijze van leidinggeven van de voorman maakte indruk op ons. Kortom, wij zijn zeer tevreden
A Lahuis
Zeer geachte heer Roest,
Begin maart zijn we verhuisd met behulp van Roest Verhuizingen. Hierbij nog onze hartelijke dank voor de goede manier waarop de hele verhuizing verlopen is. Van begin tot eind heel professioneel. Ruim van te voren dozen en inpakmaterialen gebracht en de nodige tips die handig zijn bij het inpakken. De dag zelf verliep alles heel soepel. Zeer ervaren, flexibele en klantvriendelijke verhuisploeg. Alles netjes gedémonteerd en weer in elkaar gezet zonder een krasje schade. En dat alles voor een hele redelijke prijs. Voor een verhuizing in Almere zou ik Roest Verhuizingen zeker aanbevelen!
Ingrid Vossen
Beste Wim,
Na jouw geweldige optreden, afgelopen week wil ik jou wederom danken. Het gemak dat wij gehad hebben van de aanhanger en de service die jij hebt verleend met jouw collega’s heeft ons enorm veel werk en kosten bespaard!
P. van A.